اطلاعات خبر

دیه و 2 سال حبس در کانون اصلاح و تربیت:

فرجام دختر ۱۳ ساله ای که هم بازی اش را کشت

سومانیوز؛ دختر ۱۳ ساله که به‌ خاطر تصاحب گوشی تلفن‌ همراه دوستش، وی را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و به پرداخت دیه و نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم شد.

به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا؛ ۱۱ بهمن سال ۱۴۰۲ مردی با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن دختر ۱۰ ساله‌ اش خبر داد و گفت: دخترم در نزدیکی خانه در حال بازی بود که به یک باره ناپدید شد. پس از آن مأموران تحقیقات خود را برای رد یابی دختر بچه آغاز کردند و حدود ۳ ساعت بعد چند کودک جسد خونین دخترک را در حوالی تپه‌ های شهرک مسعودیه پیدا کرده و موضوع به پلیس اعلام شد. دخترک با ضربه‌ های چاقو به قتل رسیده بود.

از آنجا که بچه‌ ها آخرین‌ بار مقتول را با دختر همسایه دیده بودند، بلافاصله مأموران به سراغ دختر ۱۳ساله رفتند و در بازرسی از خانه‌ شان، گوشی تلفن همراه مقتول پیدا شد. بدین‌ ترتیب دخترک بازداشت شد و به قتل دوستش اعتراف کرد و گفت: من با مقتول دوست و هم بازی بودم، همیشه به او حسادت می‌کردم، چون خانواده‌ اش هرچه که او می‌خواست برایش می‌خریدند.

به‌ تازگی فهمیدم پدرش یک تلفن همراه گران قیمت برایش خریده بود، اما من به‌ خاطر فقر خانواده‌ ام حتی نمی‌توانستم به مدرسه بروم. از روی حسادت تصمیم گرفتم تلفن دوستم را بدزدم، به همین خاطر او را به پشت تپه‌ ها کشاندم و با چاقو کشتم و تلفنش را برداشتم. با اعترافات دختر نوجوان، وی برای بررسی رشد عقلی به پزشکی قانونی معرفی شد و کارشناسان پزشکی قانونی با معاینه وی در گزارشی اعلام کردند: این دختر که متولد سال ۱۳۸۹ است در هنگام ارتکاب جرم به رشد عقلی نرسیده و در کمال رشد عقلی وی شبهه وجود دارد.

بنابراین با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران ( ویژه رسیدگی به جرایم اطفال) رفت.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای جلسه نماینده دادستان، پس از قرائت کیفرخواست طبق گزارش کارشناسان پزشکی قانونی و مطابق ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی متهم را از مجازات قصاص معاف دانسته و برای او تقاضای مجازات قانونی کرد. سپس پدر و مادر قربانی درخواست مجازات کردند.

پس از آن متهم ضمن پذیرش اتهام قتل گفت: روز حادثه صدایی مرموز در گوشم پیچید و من را مجبور به قتل کرد. چند باری این صدا ها را شنیده بودم و به همین خاطر شب‌ ها در گوش‌ هایم پنبه می‌گذاشتم.

من فقط می‌خواستم گوشی دوستم را بگیرم، اما همان صدا ها مجبورم کردند که او را بکشم. در پایان جلسه متهم به پرداخت دیه کامل یک زن و دو سال نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم شد./

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://soumanews.ir/?p=14154

نویسنده و روایتگر:

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • آخرین اخبار
  • داغ ترین ها