اطلاعات خبر

۱۱۴ متهم و محکوم متواری در گیلان دستگیر شدند

رییس پلیس آگاهی گیلان از اجرای ۲ مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمان و محکومان متواری، در آذر ماه سال جاری در استان خبر داد و گفت: در این راستا ۱۱۴ نفر دستگیر شدند.

به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا؛ سرهنگ علیرضا حدادی پیشگیری و مقابله با سرقت را نیازمند عزم جدی و جمعی همه سازمان ها و نهادها و مسوولیت پذیری مردم با مراقبت از اموال و حذف زمینه های وقوع جرم عنوان کرد و اظهار کرد: با برنامه ریزی دقیق، احساس مسوولیت و همچنین تجزیه و تحلیل جرایم می‌توان ضریب امنیتی را بالا برد و فضا را برای مجرمان به خصوص سارقان ناامن کرد.

وی با بیان این که با انجام اقدامات فنی – پلیسی، در عملیات های جداگانه با اجرای ۲ مرحله طرح عملیاتی دستگیری متهمان و محکومان متواری، در آذرماه سال جاری، ۱۱۴ نفر در سطح استان گیلان دستگیر شدند. رییس پلیس آگاهی استان گیلان اضافه کرد: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

این مقام انتظامی در پایان عدم رعایت نکات حفاظتی را مهم ترین عامل سو استفاده سارقان عنوان کرد و اذعان داشت: یکی از اصلی ترین و مهم ترین اولویت های پلیس، برخورد با جرایم به خصوص سرقت و پیشگیری از وقوع آن است که این مهم با تلاش شبانه روزی کارکنان انتظامی به جد دنبال می‌شود./

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

https://soumanews.ir/?p=15880

نویسنده و روایتگر:

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • آخرین اخبار
  • داغ ترین ها