به گزارش گروه رسانه ای ایران – گرا و به نقل از خبرگزاری مهر، شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) گزارش داد که سازمان امور مالیاتی اسراییل، از زمان آغاز درگیری ها، حدود ۱۱ هزار درخواست غرامت برای خسارات ناشی از حملات موشکی ایران دریافت کرده است.
براساس این گزارش، اداره مالیات این رژیم اعلام کرد که بیش از ۷۶۰۰ مورد از این درخواست ها مربوط به خسارات ساختمانی است و تلآویو با بالاترین آمار خسارت در صدر شهرهای آسیب دیده قرار دارد.
شبکه ۱۲ تلویزیون اسراییل نیز گزارشی مبنی بر غیرقابل سکونت شدن تعداد زیادی از ساختمان ها در پی حملات متقابل ایران منتشر کرده است. در نتیجه این حملات، بیش از سه هزار شهرکنشین صهیونیست به هتل ها و پناهگاه ها منتقل شده اند.
این در حالی است که کارشناسان اسراییلی اذعان دارند پناهگاه های موجود قادر به مقاومت در برابر موشک های نسل جدید ایران، از جمله موشک های خرمشهر، خیبر و سجیل، نیستند.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی شمار مجروحان ناشی از اصابت موشک ها را ۳۱۹۵ نفر اعلام کرده است، اما گزارش های میدانی حاکی از آن است که آمار واقعی تلفات و مصدومان بسیار بیش تر بوده و تلآویو به دلیل سیاست سانسور رسانه ای از انتشار آمار دقیق خودداری میکند.
منابع میدانی در سرزمین های اشغالی تایید کرده اند که ایران در حملات اخیر خود از موشک های نسل جدید خرمشهر و سجیل استفاده کرده که قدرت تخریب بسیار بالاتری نسبت به موشک های پیشین دارند. شدت ضربات به حدی بوده که «خواب را از چشمان اسراییلی ها ربوده است».
به گفته این منابع، در برخی مناطق تنها با اصابت یک موشک، تلفات و خسارات جانی و مالی قابل توجهی به بار آمده که حجم تخریب بسیار فراتر از گزارش های رسانه های عبری است.
از سوی دیگر، برخی منابع اسراییلی از عملکرد ضعیف سامانه های پدافندی خود انتقاد کرده و گفته اند که این سامانه ها نتوانسته اند امنیت لازم را برای ساکنان فراهم کنند و در برابر موج حملات موشکی ایران کارایی مورد انتظار را نداشته اند. این موضوع، تردیدهای جدی را در صحت ادعاهای تلآویو مبنی بر «خسارات های حداقلی» ایجاد کرده است./
